Kontrollerer dine telefontilknyttede konti

Sådan tjekker du dit telefonnummer for datalæk:

1. Åbn Kaspersky -appen > Identitet > Kontrol af identitetstyveri.
  2. Tilføj et telefonnummer enten ved at indtaste det manuelt eller ved at vælge det fra enhedens Kontakter.

Sørg for, at det tal, du tilføjer, starter med et + og en landekode, er fra 6 til 20 cifre og ikke indeholder symboler som * og #.

3. Tryk på Check for lækager or at køre den første check.

Før du kører den første kontrol vil appen bede dig om at læse databehandlingserklæringen. Acceptér den for at benytte funktionen.

Når du har tilføjet dine numre, vil appen automatisk og regelmæssigt kontrollere dem og advare dig i tilfælde af nye lækager.

Du vil være i stand til at se de detaljerede oplysninger om tidligere og nye læk ved at trykke på et telefonnummer på listen over telefonnumre.

Sådan redigeres navnet på en kontakt

Det er kun muligt automatisk at kontrollere 50 numre ad gangen. Hvis du gerne vil tjekke et nummer, der ikke er tilføjet endnu, kan du slette et gammelt nummer og indsætte et nyt til kontrollen.

Sådan slettes et telefonnummer fra listen:

1. Åbn Kaspersky -appen > Identitet > Kontrol af identitetstyveri.
  2. Tryk længe eller stryg til venstre på det nummer, du vil slette.
  3. Tryk på Slet.

Bemærk venligst, at alle telefonnumre, du har tilføjet til Kaspersky-appen, slettes, hvis du tilbagekalder din accept af erklæringen om identitetstyveri.

Sidens top